img5.jpg

تينيگت تاترارت نـ علي فطيس

أغنية جديدة لعلي فطيس


هذه المقالة تحتوي على تعليقات (7)

7 تعليقات ل “تينيگت تاترارت نـ علي فطيس”

 1. مش الوقت ان لغناء تيرو كان سدقد تغوسا قد نتش ايمازيغن وه ماى فالحين اوال بس اوال بس زايد ارقيص دد هزى ان لمخاريق يامحمد مادى كان ايمازيغن ولشاركنش دى الانتفاضة دد فكون ادمن دد لرواح ام ايتماتسن اللى افكون دى البيضاءد بنغازى و و و والله مانستاهلوا اندر اس اس دى دونيتوه لان شك سيد العارفين ماى الحكم دى الحالتوه يعنى التاريخ اللى اقت البارونى دد اجيديتنغ نوسد نتشن نصفط ؤكل دد مش اصفاط بس انمحمست محمس دد سامحيد ساكملغ والله ماعندنا الدرة ان الوطنية نغ الدرة ان الشجاعة ام اللى تلا ان اعرابن تيرو دى الشرق سوا تعترفد نغ لا لان التاريخ اسجل دى فات دد ياريت ايمازيغن اللى دى ادرار انفوسة غرسن اماطوط ان الشجاعة ام اللى تلا ان ات زناتة والله والله والله الا انقوا العار العار اللى وتيقو حد دى ليبيا دد ليبيا توقز تيرو ممو ارانس حق مش ين اوال دد لغناء دد ارقيص دد ربى ادنيسامح ان اللحظة توه اللى ولاش ديس اى حراك امازيغى ضد ان قدافى

 2. ازول says:

  ارقاز اس جادو انماي لمي تليد ديس زود افغ اسو انفغ ديدك ماتي اتغسد موش اوال دخلاص انوقور ان الساحة الخضرة افكانغ اليعاز دملانغ لمي نتشن نتسوقم ديك

 3. Isten says:

  Madi
  Sligh tinigt
  ickelt sent krad
  Maca amel-as i-Ali
  Ak-yenki asefru n tinigt
  n-Yemma yuri
  bac aghi nnejjem
  at n-ari s-tutlayt tafransist

  tanemmirt

 4. loeil says:

  azoulafllawen. aiargaz as jado. awalik ikmal da3rab.sar mosh al waqet an laghna sar. 7ala ia qaid,,,

 5. يونس قجم says:

  رابط التحميل لوسمحت

 6. الو كان تدجّيمانغ ارّابط نوشمّر ربّ اونّيحفظ

 7. تدليست نتمازيغت بتّا نخس اسنج اشان ييلي غفنغ انتشلا فيمانّغ كول دولة عيبها على رجالها ميمي اخطراش اش شرا دجديد بفّغد الزم اتّافد واسي اشيبد ابريدش ابسّيون تّاسند س تّضحيت اوجي ابلاش انّغ س اوريّح انّخدم نسبيّند انيوش ربي انّي نخس يقّار ربي عزّ وجل والذين جاهدوا فينا لنهدينّهم سبلنا صدق الله العظيم تنمّيرتنوم

أكتب تعليقك هنا

نرجو أن تضع المادة أسفله
الإسم
إيميل
موقع
تعليقك

    ⵉⵎⵓⴷⴰⵔ – ⴰⵙⵍⵎⴷ ⵙ ⵜⵡⵍⵍⴰⴼⵉⵏ


ⵉⴷⵔ ⴰⴼ ⵜⴰⵡⵍⵍⴰⴼⵜ ⴼⴰⴷ ⴰⴷ ⵙⵓⴳⴳⵣⴻⴷ ⴰⴷⵍⵉ ⴰⴷ ⵏⵖ  ⵉⴷⵔ ⴷⴰ

 • ما رأيك في موقع تاوالت الجديد ؟


  بين النتيجة

  Loading ... Loading ...
 • tamatart

  tamatart  taddart

  ٍradio awal